Web interactiva de Parcs Nacionals de l’Estat espanyol

Comparteix

Està a disposició del públic general una nova web interactiva de Parcs Nacionals de l’Estat espanyol , creada pel Centro Nacional de Información Geográfica (CNIG), depenent de l’Instituto Geográfico Nacional.

Aquest espai inclou informació relativa a la Xarxa de Parcs Nacionals distribuïda en sis grans apartats: Història, Centre de Visitants, Fauna, Flora, Navegador cartogràfic i un apartat per a curiosos que conté diversos aspectes de la zona d’influència socioeconòmica dels Parcs (ramaderia, mites i tradicions, art romànic, refugis).

La web inclou també un complet navegador cartogràfic que requereix d’una petita i fàcil instal·lació per a funcionar; d’aquesta manera podem visualitzar carreteres i camins, pobles, llocs d’interés, itineraris en els parcs que podem visualitzar en 2D ó 3D. Cada apartat va acompanyat d’un breu video que mostra els paisatges del Parc. 

De moment els Parcs Nacionals disponibles són quatre: Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, Ordesa i Monte Perdido, Picos de Europa i Monfragüe. Properament estaran disponible la resta de Parcs Nacionals.

També et pot interessar