Vols autoeditar-te de forma modesta, vols crear un Fanzine? Ara pots, inscriu-te a un nou bibliolab, per a públic jove i adult

Comparteix

El dissabte 24 de març tens una cita a la Biblioteca. De 10 del matí fins a les 14h, us oferim un taller sobre el Fanzine. Tens temps fins al 23 de març inclòs, per a inscriure’t a través d’aquest formulari. Només hi ha 15 places, així que afanya’t. Està adreçat a joves a partir dels 12 anys i a públic adult.

Aquest bibliolab és un taller teòric i pràctic on ens introduiran al fanzine i a la seva tècnica, sempre pensant en la possible producció dins de l’àmbit casolà. Serem testimonis del procés global per generar un fanzine, des de tècniques d’estampació, maquetació, enquadernació, formats, impressió fins a la seva finalització.

El taller abasta tant la vessant gràfica (il·lustratiu o fotogràfic) com narrativa (un escrit). L’objectiu és és aprendre coses i processos que després es puguin posar en practica. No es busca fer una edició perfectament acabada al detall, però si facilitar eines per a desenvolupar una petita edició. 

El Bibliolab Fanzine el porta a terme la fanzinoteca La Modesta. La Modesta és un projecte pedagògic destinat a la catalogació, emmagatzematge, investigació i difusió de publicacions, fanzines i microedicions de diverses èpoques, i que consta d’un important fons de publicacions elaborades per alumnes de l’Escola Massana.

Una oportuinitat irrepetible i gratuïta.

També et pot interessar