Vols aprendre català, vols ser parella lingüística? La Biblioteca centre col·laborador del voluntariat per la llengua

Comparteix

La Biblioteca, conjuntament amb l’Oficina de l’Ajuntament de Tona, el Punt Jove i l’Aula Oberta (Escola d’Adults), s’ha adherit a la Mancomunitat La Plana amb la voluntat de fer possible la capacitació lingüística de les persones nouvingudes, a través de la creació de parelles lingüístiques entre persones que parlen català i persones que el volen aprendre i practicar. Els participants dediquen un total de 10 hores (un mínim d’1h a la setmana) a fer activitats conjuntes per a conversar en català, com per exemple anar a comprar, visitar llocs interessants del poble, fer un beure, etc. 

Aquest projecte forma part del programa Voluntariat per la llengua, que promou la Generalitat de Catalunya a través del Consorci per a la Normalització Lingüística. És una activitat totalment gratuïta.

Tant les persones interessades a ser voluntàries com les aprenents poden fer la seva sol·licitud a la Biblioteca, omplint manualment una fitxa. Si ho voleu fer online podeu accedir al portal de Voluntariat per la Llengua.

També et pot interessar