Viu el cap de setmana a Tona

Comparteix

Aquest cap de setmana Tona es mostra com un poble viu.  Podreu gaudir de l’exposició de fotografies El pa en els conflictes dels últims 100 anys, una exposició creada per Joaquim Sañé, que podreu visitar a la Sala Cal Sebastià, on es relaciona aquest aliment bàsic amb les guerres i postguerres del segle XX. 

Podreu assistir al I Cicle de xerrades sobre la malaltia d’alzheimer, organitzat per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Osona (AFMADO), que tindrà lloc el divendres 18 d’octubre a les 19h a la Sala Can Codina de Tona. En aquesta trobada, el llicenciat en dret, David Santamaria, portarà a terme la conferència Hem de prendre la decisió? Aspectes legals de la incapacitació en processos demencials

El mateix divendres, a les 20.30h a la Sala de plens de l’Ajuntament de Tona, el periodista esportiu de Catalunya Ràdio, Pere Escobar serà el conferenciant de  L’esport des de darrera la banqueta, una trobada organitzada per la Fundació UE Tona.

El dissabte torna a l’esplanada de la Canal, de 8 del matí a 14h, la Fira Tona 2ª mà i antiguitats. 

I el diumenge 20 d’octubre Brots de Poesia dedica la seva trobada poètica a Salvador Espriu, a les 17h a la Sala Can Codina.

Us recordem que a la Biblioteca trobareu documents sobre Salvador Espriusobre l’alzheimer i pel·lícules que tracten aquesta enfermetat com: Arrugas (Ignacio Ferreras), El Hijo de la novia (Juan José Campanella), Bicicleta, cullera, poma (Carles Bosch), Lejos de ella (Sarah Polley) i Nader i Simin, una separación (Asghar Farhadi).  

També et pot interessar