Viu amb nosaltres una nova activitat de Lletra Menuda, inscripcions obertes

Comparteix

El proper 9 de març a les 18h podeu acompanyar-nos a una nova activitat de Lletra Menuda. L’Alma ens portarà del seu mar, tres contes: T’estimo molt, L’arbre trist i La Rínxols d’or. Els seus amics titelles ens endinsaran en aquestes històries per descobrir nous mons a ritme d’onada.

Aquest espectacle adreçat a infants de 0 a 3 anys forma part del projecte Lletra Menuda. Degut a que l’aforament és limitat, els inscrits al programa teniu prioritat. Podeu fer-ho des d’avui i fins al 7 de març omplint el formulari o adreçant-vos a la Biblioteca. 

Les persones no inscrites al projecte Lletra Menuda passaran a formar part d’una llista d’espera i en el cas que ho permeti l’aforament podran participar per estricte ordre d’inscripció.

Sobre la Cia. Alma i la mar de contes

La Cia. “Alma i la mar de contes” està dirigida per la Laura Rubio, coneguda en el món artístic com a Alma. Formada com actriu a l’Estudi Nancy Tuñón de Barcelona, ha rebut formació de cant, veu, clown i coreografia. Al 1999, va descobrir la tècnica titellaire en mans de Francisco Nieto (Quico – Cia. Dandy Clowns) i des de llavors no ha parat de realitzar actuacions amb els titelles que ella mateixa es construeix. Els seus espectacles destaquen per la frescor creativa, imaginació i proximitat amb el públic.

La il·lustració del cartell pertany a Sara Porras.

També et pot interessar