Viquimarató Felip Vall a la Biblioteca

Comparteix

El proper dissabte 8 d’octubre tens una cita de 18 a 23h a la Biblioteca. Des de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Tona s’ha organitzat la Viquimarató Felip Vall i Verdaguer, en motiu del centenari del naixement del pintor, decorador, dibuixant arqueòleg i historiador tonenc.

Una viquimarató oberta a tothom que durant 5 hores es proposa actualitzar, ampliar i crear articles sobre la seva figura a la Viquipèdia. Comptarà amb l’assistència de Kippelboy, un referent en la promoció de projectes de col·laboració entre institucions culturals i/o educatives, la Viquipèdia i els seus projectes germans, i membre de  l’Associació Amical Wikimedia nascuda per difondre activament aquest projecte i els seus principis.

Per a participar a la Viquimarató Felip Vall no cal tenir coneixements en l’edició a la Viquipèdia, es farà una petita sessió pràctica d’iniciació al començament de l’acte, i si vols avançar-te pots consultar la guia visual bàsica elaborada per Toni Hermoso Pulido. Només cal que portis un portàtil o tauleta. En el cas de no disposar-ne pots posar-te en contacte amb els organitzadors. 

L’acte és obert a tothom. Si vols participar presencial o virtualment agrairíem, malgrat no ser obligatori, que us inscriviu a través de Viquipèdia:Viquimarató Felip Vall i si no ho aconseguiu podeu enviar un correu a comunicacio﹫wikimedia.cat i un voluntari us ajudarà.

Fins al dia 8 d’octubre. Us esperem.

Twitter: #viquimarató

També et pot interessar