Vine a recollir l’entrada per assistir als concerts de Al Pati

Comparteix

A partir de dimecres 26 d’agost pots venir a la Biblioteca a recollir la teva entrada per al concert de Guillem Plana (7 setembre 20.30 h), Anna Colom (8 setembre 20.30 h) i Ferran Palau (9 setembre 20.30 h).

Els concerts són gratuïts però a causa de les circumstàncies actuals l’aforament serà limitat així que assegura’t l’assistència. Per a reservar la teva entrada pots fer-ho, venint directament a la Biblioteca, en aquest cas ja podràs emportar-te-la. També pots omplir aquest formulari o trucar al 93 887 13 95 i recollir-la abans del concert.

∗ COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, en adquirir entrades per assistir als concerts de Al Pati de la Biblioteca Caterina Figueras: Conec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte a les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia.

Política d’accés
D’acord amb les autoritats sanitàries i les mateixes indicacions de l’Ajuntament: Ens adaptarem a les recomanacions de les institucions competents en matèria de normativa sanitària en el moment de l’esdeveniment.

  • L’aforament serà limitat.
  • S’ha de respectar la distància de seguretat.
  • Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial.
  • L’organització es reserva el dret d’admissió.

També et pot interessar