Una Tona de màgia, el I Festival Internacional de Màgia de Tona

Comparteix

‘Una Tona de Màgia’, El Festival Internacional de Màgia de Tona omplirà de màgia i il·lusionisme el nostre municipi els dies 6, 7 i 8 de maig. Un esdeveniment que a través d’artistes locals, nacionals i internacionals del món de l’il·lusionisme, donarà a conèixer diferents maneres d’entendre la màgia i d’executar-la. Els espectacles de pagament tindran lloc a la Sala La Canal i al Pavelló d’Esports, els gratuïts a diferents indrets del poble com la Plaça Major i el Parc de les Feixetes.

Una Tona de Màgia està organitzat per la productora Ironic Art Productions i l’Ajuntament de Tona, i compta com a director artístic amb el tonenc Jordi Pota, conegut mag i actor osonenc que està investigant sobre el format Teatre-Màgia.  

A la Biblioteca pots comprar de forma anticipada les entrades dels espectacles i a Atrápalo de forma online:

El Gran Thurston / 7 maig – 18h
Amb el Gran Thurston viuràs la màgia teatralizada amb referències de clown, gags, humor gestual i moments poètics i tendres. Un xou d’emocions i somriures.


Gala Internacional / 7 maig – 21.30h
Espectacle que comptarà amb mags premiats internacionalment. No et perdis a Norbert Ferré, Gran Premi Mundial de Màgia, amb els seus números de pilotes i de cartes. O a Charlie Mag amb les aparicions de coloms. O a David Baró, Premi Nacional de Mentalisme, que et deixarà inquiet amb el poder de la ment. O a Raul Black amb les seves grans il·lusions i Enric Magoo amb el seu número còmic de Franki.

El mag i actor Jordi Pota presentarà aquesta gala.


El Màgic Andreu / 8 maig – 19h
El famós mag català Màgic Andreu torna amb força, amb el darrer espectacle, Genius, destinat a grans i petits. Els gags d’aquest fantàstic i mític il·lusionista ompliran de somriures la localitat de Tona per tancar aquesta primera edició del Festival. 


Per a saber més


A la Biblioteca trobaràs


També et pot interessar