Trobada literària amb l’escriptor Sebastià Bennasar

Comparteix

L’escriptor mallorquí Sebastià Bennasar visitarà la Biblioteca de Tona el proper 17 de setembre a les 19h per a parlar sobre la seva novel·la, Les Mans del Drac, editada per Llibres del delicte. Una oportunitat per endinsar-te en aquesta novel·la d’assassinats en sèrie amb dosis d’humor i ironia, de la mà del seu autor.

Sebastià Bennasar 

Sebastià Bennasar (Palma, 1976), és periodista i escriptor. Llicenciat en Humanitats (UPF 2009) i màster en Història del Món (UPF 2011) està treballant en una tesi sobre novel·la negra i història. Va treballar des de 1996 fins al 2005 a la redacció del Diari Baleras i hi va col·laborar fins al 2013. És periodista, crític literari, traductor i agitador cultural. Ha impartit cursos d’escriptura presencials i on-line des de 1999 fins a l’actualitat. Com a escriptor ha publicat més de vint llibres en solitari de tots els gèneres, periodisme, assaig, relats breus, poesia, novel·la i novel·la negra. El podeu conèixer millor al seu bloc.

Juntament amb Carles Domènec és el creador del projecte de comunicació i revista cultural Bearn

Sobre Les Mans del Drac

Sant Jordi coincideix enguany amb el diumenge de Pasqua. En una Barcelona que es prepara per a la gran festa del llibre comencen a aparèixer cadàvers en algunes esglésies i també a les paradetes preparades per a les signatures. Tenen res a veure uns assassinats i els altres? Un periodista cultural, un integrista catòlic apassionat pels exorcismes de Verdaguer i la sergent dels Mossos d’Esquadra Mireia Pla tenen a les seves mans la resolució del que s’amaga a les mans del drac.

Les mans del drac és un thriller que presenta la cara més negra de la festa del llibre a Catalunya amb un Sant Jordi ple de cadàvers, religió i exorcismes.

Per a saber més

També et pot interessar