Trobada literària amb l’escriptor Pep Coll

Comparteix

El proper 11 de desembre l’escriptor de Pessonada, Pep Coll, serà el protagonista de la darrera trobada literària de l’any, que en aquesta ocasió tractarà sobre el conjunt de la seva obra. L’acte que tindrà lloca a les 19h a la Biblioteca Caterina Figueras, s’ha programat gràcies al suport de l’Institució de les Lletres Catalanes,  l’Ajuntament de Tona i la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Us recordem que a la Biblioteca trobareu les novel·les: Dos taüts negres i dos de blancs, Nius, Les Senyoretes de Lourdes, Per les valls on es pon el sol, L’Abominable crim de l’Alsina Graells, i els llibres: Viatge al Pirineu fantàstic, Muntanyes (mig) maleïdes, Quan Judes era fadrí i sa mare festejava: rondalles del Pallars, El Parlar del Pallars. Pep Coll és autor també de literatura infantil.

Sobre Pep Coll

Pep Coll va nàixer a Pessonada (Pallars Jussà) el 1949. Actualment resideix a Lleida on treballa de professor de Llengua i Literatura Catalanes. És un bon coneixedor de la tradició popular i de la parla de les valls pirinenques, lloc on ha ambientat la majoria dels seus llibres. A més de contes infantils, estudis dialectals i relats breus, ha publicat reculls de llegendes del Pirineu i diverses novel·les.

Per a saber més

Pep Coll a l’AELC (Associació d’Escriptors en Llengua Catalana).

També et pot interessar