Tresor a la vista! Llegir és divertit amb la Biblioteca i l’Associació Arae

Comparteix

Qui ha dit que llegir és avorrit? Encara penses que els llibres són només per llegir-los? Des del dia 9 d’octubre aquests valents i valentes, Aitor, Andriushka, Arnau, Gerard, David, Judit, Albert, Aniol, Jana, Adrià i Mariona han decidit compartir aventures amb nosaltres, tots els dilluns de 17.30 a 18.30h a la Biblioteca.

Els participants de “Tresor a la vista” comandats per la Marian (Arae) i amb la companyia de la Biblioteca portem pocs dies junts, però els suficients per haver compartit i conegut un munt d’històries. Algunes ens han fet riure, d’altres una por terrible. Hem explicat contes, jugat, pintat, menjat llaminadures. En pocs dies ja hem descobert que dins els llibres s’amaguen grans tresors.

Malgrat que les inscripcions i les places ja estan cobertes, hem volgut donar a conèixer els primers passos d’aquest camí. Una aventura dedicada a infants de cicle inicial i mitjà de primària, que té lloc a la Biblioteca, gràcies al suport de l’Ajuntament de Tona. Volem millorar l’experiència lectora dels aventurers que han decidit viatjar amb nosaltres, acostar el món dels llibres, la literatura i la lectura a través de propostes engrescadores. Perquè llegir no és avorrit.

Les imatges de Tresor a la vista.

També et pot interessar