Tramuntana, última novel·la de Xavier Moret protagonitzada per l’investigador Max Riera

Comparteix

En Max Riera s’instal·la a l’Empordà per passar-hi l’estiu. La calor i l’aparent tranquil·litat de la zona l’ajuda a mandrejar pels racons, ajagut a l’hamaca i descansant. Fins que una trucada del seu editor l’obliga a espolsar-se la mandra i posar-se a treballar. A poc a poc, es veurà immers en una història en la qual res no és el que sembla ni ningú és qui diu ser. Enlluernat per una rossa preciosa, i atrapat en una xarxa de mentides que no pot desvelar, en Max Riera passarà un estiu menys plàcid del que esperava.

Xavier Moret (Barcelona, 1952) és escriptor i periodista, col·laborant amb el diari La Vanguardia. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, entre els quals TV3 i El País, i està especialitzat en el periodisme cultural i de viatges. Com a escriptor, va publicar la seva primera novel·la, L’americà que estimava Moby Dick, el 1985. Després l’han seguit, entre d’altres, L’impostor sentimental (Empúries, 1995) i Qui paga, mana (Empúries, 1997), que han estat traduïdes al castellà, i Zanzíbar pot esperar (Columna, 2002). Té editats també diversos llibres de viatges: Amèrica, Amèrica (Empúries, 1988), Boomerang (Empúries, 2000), i Europa Express (Columna, 2001), entre d’altres. Guardonat amb diversos premis literaris durant la última dècada.

Per a saber mésA la Biblioteca trobaràs

A la sombra del Baobab. Barcelona: Península, 2006.
Collserola pas a pas. Barcelona: Diputació de Barcelona,  2004.
L’Home que adorava la Janis Joplin. Barcelona: Empúiries, 2004.
Parcs naturals pas a pas : Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Barcelona: Diputació de Barcelona, 2011.
Viatge per la Costa Brava : paisatge, memòria, glamur i turisme. Figueres: Brau, 2008.

També et pot interessar