Tradillibreria de Tona reconeguda per l’editorial Gregal

Comparteix

El passat 29 de setembre l’editorial Gregal va reconèixer la tasca que realitza Tradillibreria de Tona en favor de la promoció i difusió de la cultura tradicional, ja sigui a través de les noves tecnologies, de la col·laboració amb diversos mitjans de comunicació, o de la participació en festivals i fires de caire tradicional. Un reconeixement que enguany va compartir amb el Grup del Llibre, que el va rebre per la seva tasca històrica de promoció del llibre català.

L’editorial Gregal, organitzadors del segon premi de Novel·la Històrica, van reconèixer aquesta labor fent entrega d’una litografia del artista Domènec Fita,  conscients que la història tradicional és la història d’un poble. 

El veredicte del Segon Premi Gregal de Novel·la Històrica va fallar en favor d’Imma Cabré, escriptora sabadellenca que recrea en la seva obra Els senyors del poder la vida de la mestra Natividad Yarza a Bellprat (Anoia) i activista feminista que el 1934, després de guanyar les eleccions municipals, va esdevenir la primera alcaldessa de Catalunya i d’Espanya.

També et pot interessar