Tot el que va succeir el Dia Mundial de la Poesia en imatges

Comparteix

El divendres 21 de març gràcies a la participació de ciutadans de Tona procedents de diferents països, la Biblioteca va celebrar el Dia Mundial de la Poesia, amb una lectura pública del poema Tan sols la paraula nua de Montserrat Abelló que va aconseguir representar bona part de les llengües i cultures que conviuen a Tona.

Un acte que va demostrar la disponibilitat i l’entusiasme de moltes persones, alienes a les activitats desenvolupades per la Biblioteca, per a sumar-se a la lectura en la seva pròpia llengua i representar, en certa manera, la seva cultura i el seu país.  La combinació del recital poètic amb les veus de la coral Estrella, van aconseguir fer d’aquesta vetllada un acte dinàmic i especial. Un recital que va aglutinar diferents edats en la setantena d’assistents. Infants, joves, adults i gent gran, van compartir espai entorn la cultura i la diversitat lingüística.

Des de la Biblioteca agraïm sincerament la participació desinteressada dels rapsodes i la col·laboració de l’IES Tona, l’Ajuntament i la Coral Estrella-Vedruna.

Les imatges de l’acte ja es poden consultar. Properament estarà disponible un vídeo resum d’aquesta trobada.

També et pot interessar