Tona vila turística

Comparteix

Et convidem a descobrir el nou portal web de Tona dedicat al turisme. Un recull de tot allò que pots fer al municipi i de la seva riquesa patrimonial, que ens parla del que vam ser. Et convidem a viatjar a l’època romano-republicana amb el Camp de les Lloses, al passat modernista a través de diferents edificis o a l’època de l’estiueig i del termalisme amb els balnearis i el Pou Roqueta.

Us animem a practicar el senderisme i el ciclisme de muntanya amb les rutes i itineraris senyalitzats. A viure els parcs de Tona, gaudir-los i compartir-los amb la família i els amics.

Apropa’t a la cultura, a les arts escèniques i a la música amb la programació de la Sala la Canal i a la que organitzen entitats, associacions i serveis del municipi, que van des de l’àmbit literari i cultural, al firal i esportiu.

I no oblideu la gastronomia, perquè el producte alimentari local té un pes important en el municipi. Tona compta amb l’Escola d’Hostaleria d’Osona, que a banda dels cicles formatius de grau mitjà organitza cursos de cuina i pastisseria per al públic en general. També compta amb l‘Ecomuseu del Blat i el Museu del Pa, i amb la formatgeria Mas El Garet, premiada mundialment, que ofereix visites per descobrir el seu procés de producció.

Passeja’t per aquest nou espai virtual sobre Tona, creat des de les àrees d’Esports i de Desenvolupament Local, amb la subvenció de la Diputació de Barcelona.

També et pot interessar