The Vic Jam, el millor graffitti català a Vic

Comparteix

Del divendres 11 de març fins al diumenge 13, Vic i el pàrquing del Passeig de la Generalitat, ubicació de la futura biblioteca, es convertirà en la capital catalana del grafitti i l’art mural. Podreu veure en directe als millors “escriptors” osonencs i catalans: Bazak, Bisual, Caneda, Kazzius, Miles Elah, Morta, Degon, Hipno, Si3N, Snail, Lucas Milà, Kenor, Sixe Paredes, Inocuo, Chan, Aleix Gordo i Spogo.

Més de 200 metres lineals de parets i 14 metres d’alçada, tres autocars i un tràiler seran el suport per a un art mural col·lectiu de diferents estils, des d’obres abstractes, iconogràfiques, pastel o de personatge, fins a noves tendències com el water painting amb Lucas Milà (diumenge 13 de març a les 12:30h).

El cap de setmana dedicat a l’art urbà comptarà amb la música i mescles de dj Enzo, amb dansa hip hop i amb tallers infantils i familiars. Els més menuts podran participar en els murs més petits, mitjançant uns nous esprais, de la marca col·laboradora d’aquest esdeveniment Montana Colors (Water Based amb base aigua apte per nens).

Els horaris de “En acció – the Vic Jam” són:

Divendres 11 de març de 17h a 20h
Dissabte 12 de març de 10h a 20h
Diumenge 13 de març de 10h a 20h


A la Biblioteca trobaràs

Exit through the gift shop / a Banksy film. Avalon, 2010

També et pot interessar