The Chanclettes presenta a Tona #DPutuCOOL

Comparteix

El proper dissabte 1 d’octubre, de 22 a 23h de la nit, tens una cita amb The Chanclettes i el seu espectacle #DPutuCOOL amb el que celebren els 20 anys damunt dels escenaris. A la Sala La Canal podràs viure un xou esbojarrat i compromès. Un retrat hilarant de la societat que ens envolta, que s’endinsa en temes socials i polítics d’actualitat, amb els seus famosos TúrmixPlayback’s, ball, paròdies, i humor irreverent. Una nit de Cabaret contemporani cosmopolita amb denominació d’orígen…en català.

Pots comprar l’entrada per internet o a la Biblioteca, com a punt de venda anticipada. 

Per a saber més
La premsa ha dit:

“Entre rialles i transvestits amb perruques, els ulls pintats i unes sabates de plataforma, parlen de temes que no són frívols, des del culte exagerat a la bellesa, fins a la independència de Catalunya…” Antoni Ribas (Ara, 02/08/2014)

“’DPutuCool’ és l’espectacle que necessitava El Molino per reivindicar el Paral·lel del segle XXI.[…] The Chanclettes, que celebren el seu vintè aniversari, mantenen el rigor artístic –el seu treball i tècnica requereixen d’una gran preparació prèvia– i afegeixen una lectura canalla molt barcelonina: identitat ravalera. […] Una gran festa del “túrmix playback” […] The Chanclettes són els perfectes amfitrions del nou Molino. Un bon motiu per visitar-los.” Juan Carlos Olivares (TimeOut, 28/08/2014)

“Gran festa al paradís del music-hall barceloní”. […] “Una esbojarrada i surrealista cursa en la més pura línia de treball del grup, que encantarà als seus fidels i seduirà els qui no coneguin la trajectòria del grup català –sense ombra de dubte-, que fa vint anys va revolucionar el món de l’espectacle”. […] “I tot funciona a la perfecció, cosa que converteix l’oferta del grup en el menú d’aniversari més saborós. I sortir del teatre amb el cervell satisfet gràcies a l’enginy del plat principal servit amb un gram de bogeria sempre assegura la millor de les digestions possibles”. Josep Sandoval (La Vanguardia, 07/08/2014)

També et pot interessar