Temps de contes, amb la lectura de dues històries, L’Ànec a qui no li agradava l’aigua de Steve Small i L’Eriçó de Gustavo Roldán

Comparteix

Una setmana més, obrim les portes de la Biblioteca i us convidem a obrir les orelles per a sentir dues noves històries, i un poema. Reserva’t el 10 d’abril a les 17.30 h.

Abans d’escoltar la lectura de dos contes, sempre recordem i aprenem un nou vers, d’un petit poema de Maria-Merçè Marçal, amb la intenció que al juny, al final de la temporada, abans de l’època estival, tots els assidus pugueu recitar-lo amb nosaltres.

Després arribaran les històries, L’Ànec a qui no li agradava l’aigua de Steve Small, un àlbum il·lustrat que ens narra una inesperada trobada, entre un ànec i una granota. Una història sobre l’amistat, la valentia i la superació de pors.

I L’Eriçó de Gustavo Roldán, un conte que ens mostra com la creativitat posada al servei d’una bona causa pot ser una aliada per superar l’adversitat i resoldre conflictes. Una invitació a mirar la realitat des de diversos angles, i allunyar-nos de la resignació.

També et pot interessar