Tarda de poesia, amb Lletra Menuda

Comparteix

Si tens filles, nétes, néts, fills, agafa agenda i reserva dia. El pròxim 27 de febrer de 15.30 h a 16.30 h, a la sala polivalent de l’Escola Bressol Pa amb Xocolata, els integrants del projecte Lletra Menuda us convidem a una Tarda de Poesia.

Us esperem amb els braços oberts i grans somriures, a petits i grans, per a gaudir de la màgia d’escoltar, de sentir la musicalitat de les paraules.

Us aproparem, als més petits i a les seves famílies, aquest art de jugar i cercar bellesa, a través del llenguatge i de la veu.

I no podem acabar aquesta notícia, sense parlar d’un llibre que ens va robar el cor, fa, molts i molts anys. “Versos que el viento arrastra” (El Jinente Azul, 2010) del poeta Karmelo C. Iribarren. Un llibre de poesia per a llegir i veure, perquè va acompanyat d’unes il·lustracions precioses de Cristina Müller, com aquesta que il·lustra aquest escrit, i el poema, Bolsa de plástico.

Bolsa de plástico

       Mírala                      
       ahí
       en mitad de la calle
       sola
       quieta


       temerosa
       de que aparezca el barrendero


       soñando con un poco de viento
       para sentirse nube.  

Us animem a llegir aquest petit poemari destinat al públic infantil i jove, de Karmelo C. Iribarren i a endinsar-vos en la seva poesia, que ens parla de la vida, la que vivim, la comuna, la de les ciutats, la de les rutines, de l’amor i el desamor, de bars, de borratxeres, de soledat…

També et pot interessar