T’agradaria conèixer el món de l’òpera, però no saps per on començar?, obrim inscripcions per al taller, l’òpera des de l’emoció

Comparteix

Si ets una persona curiosa, si t’interessa la música, si tens ganes d’iniciar-te en l’òpera, si no l’has sentit mai, si dones per suposat que no l’entens, o al contrari, ets una apassionada i vols aprofundir en el seu coneixement, et convidem a omplir aquest formulari.

Si el nombre d’inscrits arriba a un nombre mínim, portarem a terme un taller, dirigit per Sapo Pareja, que pretén apropar el món operístic a tothom, perquè l’òpera, com les arts, té molt a veure amb gustos personals i amb l’emoció, no requereix grans coneixements previs perquè et pugui agradar o no.

Durant el mes de maig, una vegada a la setmana, els dimarts, 7-14-21 i 28 de 16 h a 17.30 h, ens reunirem per a sentir fragments, contextualitzar el que escoltem i veiem, i poder-ne gaudir d’una forma més plena. Anirem descobrint progressivament les òperes, començant amb les àries i els duos més accessibles. En funció dels interessos del grup, les sessions es plantejaran d’una forma o altra.

Inscriu-te al taller, l’òpera des de l’emoció.

També et pot interessar