Si tens entre 8 i 9 anys, suma’t a una aventura literària, arriba un nou club de lectura

Comparteix

De la demanda d’un dels nostres petits lectors sorgeix la possibilitat de crear una nova iniciativa. Explorem el naixement d’un club de lectura infantil, adreçat a infants de 8 i 9 anys. Si arribem a un mínim de persones inscrites, ens enlairarem amb un munt d’històries, decidirem conjuntament el nom d’aquesta aventura i què farem en ella.

El Club de lectura ens l’imaginem com un espai on compartir opinions i recomanacions literàries. Però com hem dit aquesta aventura la construïm conjuntament. Podem conversar, escoltar, opinar sobre el que hem llegit, recomanar-nos aquelles lectures que ens han enamorat, però potser també podem acabar jugant… qui sap.

Si t’interessa participar en aquesta activitat gratuïta, que només tindrà el cost d’1,50€ dels llibres que sol·licitarem a altres biblioteques, ja et pots inscriure omplint aquest formulari.  Tens temps per apuntar-te fins al 2 de febrer del 2020. També pots fer-ho venint presencialment a la Biblioteca o a través del telèfon i correu electrònic: 93 887 13 95 / b.tona.cf@diba.cat

La il·lustració pertany a un dels autors que ens té el cor robat, Jimmy Liao. A la biblioteca trobaràs aquests llibres.

També et pot interessar