Si formes part del projecte de Lletra Menuda, ja et pots inscriure a la conferència, Gelosia, com la podem acompanyar? amb Alidè Tremoleda

Comparteix

Totes aquelles famílies que formeu part del projecte Lletra Menuda, teniu l’oportunitat d’inscriure-us a la conferència que realitzarà l’assessora i formadora de professionals de la petita infància, Alidé Tremoleda. Els no inscrits al programa, podeu formar part d’una bossa de reserva. Si el nombre de places ho permet, també podreu participar-hi.  

Inscriu-te.

La conferència tractarà el tema de la gelosia. Ens donarà eines per acompanyar en el procés de creació de la individualitat i la convivència. Un acte que ens interrogarà i suggerirà actuacions per acompanyar en la gestió de les emocions, deixant espai per viure-les i donant suport als infants, perquè ells mateixos trobin els recursos per afrontar-les.

L’acte adreçat en aquesta ocasió només a pares i/o tutors d’infants inscrits a Lletra Menuda, tindrà lloc el 14 de maig a les 17.15 h a l’Escola Bressol Pa amb Xocolata.
Si l’aforament i el nombre d’inscripcions ho permet, obrirem l’acte a aquelles persones interessades i que no formeu part del projecte, prèvia inscripció al telèfon 93 887 13 95.

Alidé Tremoleda és Coordinadora i educadora de Malaika joc i formació. Assessora i formadora de professionals de la petita infància i famílies. Realitzant la formació de pedagoga Pikler en l’Institut Pikler-Loczy de Budapest, ha participat durant anys en el Grup de treball Pikler Loczy de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.


També et pot interessar