S’hissen les banderes per al dia Internacional de l’orgull LGBT

Comparteix

Avui dia 28 de juny es celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGBT (lesbianes, gais, bisexuals, transexuals). A una part del món es realitzen actes públics per instar a la tolerància i la igualtat, per a que cadascú sigui i estimi com vulgui. 

Els telenotícies probablement faran referència a les grans festes i al volum econòmic que aporta a les ciutats la seva celebració. Des de la Biblioteca us oferim una mirada diferent al 28 de Juny. Una aproximació al significat d’aquesta commemoració a través de diferents recursos disponibles a internet. 

Diversitat en curt. Cinc curtmetratges que promouen l’enteniment, la inclusió i el respecte per la llibertat afectiva / Curtcircuit 33 – TV3

Especial de la Biblioteca Virtual. Dia internacional de l’Orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual. Recomanacions, documents d’interès, adreces web, cinema, música, còmics…

Dossiers temàtics, elaborats per la Generalitat de Catalunya
Webs d’interès. Selecció de la Generalitat de Catalunya

I com ens agrada la música us deixem amb 3540124, cançó del cantautor Pau Alabajos. Estarà amb nosaltres el proper 4 de juliol a les 20.30h. Concert en directe a la Biblioteca, dins del cicle musical Al Pati.


A la Biblioteca trobaràs

Homosexualitat

També et pot interessar