Selma Bruna i el seu pop atemporal, en el primer dels concerts de Al Pati

Comparteix

El dimarts 25 de juny, a les 20.30 h, Selma Bruna, l’artista santcugatenca, integrant del grup Marala, presentarà el seu primer disc en solitari, Dorsal (autoedició, 2023). Una òpera prima, que es submergeix en un pop atemporal, un viatge per la tradició, en combinació amb melodies i produccions actuals, que no oblida els seus orígens, la polifonia vocal, i és que Selma Bruna, va aprendre cant en un cor de veus infantils a Sant Cugat.

Si bé, a la Biblioteca presentarà el disc acompanyada del seu germà, Iker, el disc està gravat amb una coral única, amb més de vint professionals com Sandra Monfort, Clara Fiol, Lucas Delgado, Amaia Miranda, Anna Ferrer entre d’altres. Un disc que compta amb la coproducció de Pedro Campos (guanyador de Latin Grammy per “Calambre” de Nathy Peluso).

Una artista que musica i versiona un poema, d’un dels nostres poetes, Miguel Hernández, que pertany al “Cancionero y romancero de las ausencias”, Déjame que me vaya, convertit en Déjame.Selma Bruna: veu i guitarra
Iker: percussió, sintetitzadors i cors

També et pot interessar