Seguim oberts

Comparteix

T’informem que la Biblioteca Caterina Figueras de Tona segueix oberta complint amb totes les mesures de seguretat. T’esperem en el nostre horari habitual, totes les tardes de 15 h a 20 h i els matins de dimecres i dissabte de 10 h a 13.30 h.

Perquè la teva experiència sigui més completa i segura que mai: cerca el llibre, disc, pel·lícula que t’interessi al catàleg aladí i vine a recollir-lo a la Biblioteca. Si no trobes el teu llibre al nostre espai, posa’t en contacte amb nosaltres i te’l farem arribar d’una altra biblioteca per 1,50€.

Recorda també que oferim el servei de préstec a domicili. Si tens dificultats per a venir a recollir el que busques, nosaltres t’ho portem a casa.

Et recordem que des de www.bibliotecatona.cat estem oberts les 24 hores del dia, podràs veure les últimes novetats, accedir a la nostra biblioteca digital amb Ebiblio i molt més.

Mesures actuals

Horaris
Els horaris d’obertura són els mateixos que fins ara, totes les tardes de 15 h a 20h i matins de dimecres i divendres de 10 h a 13.30 h.

Serveis
Servei de préstec i retorn de documents
Préstec a domicili
Préstec interbibliotecari

La resta de serveis com internet, impressions de documents, estudi i consulta a sala, etc. queden inhabilitats.

Retorn de documents a la bústia
Els retorns de documents s’han de realitzar a la bústia que trobareu a l’exterior de la Biblioteca. D’aquesta manera reduirem el contacte amb els documents als quals s’aplica la quarantena estipulada.

Entrada i sortida de la Biblioteca

L’entrada a la Biblioteca serà per la porta principal. La sortida es realitzarà per la porta d’emergència.

Gel hidroalcohòlic
Seguim posant a la teva disposició l’ús de gel hidroalcohòlic, que hauràs d’utilitzar en entrar a la Biblioteca.

Distàncies de seguretat
S’hauran de mantenir les distàncies mínimes de seguretat amb d’altres persones.

Desinfecció i neteja
Els punts de contacte com la zona d’informació, manetes de portes, passamans… es desinfecten i netegen diverses vegades, cada dia. A més, les persones que t’atenen estan equipats amb proteccions: màscara, i gel hidroalcohòlic.

Mampares de protecció
Per a seguretat de tots, hem instal·lat mampares de protecció en la zona de informació.

També et pot interessar