S’apropen dies màgics a Tona, arriba la segona edició d’Una Tona de màgia

Comparteix

Els dies 5, 6 i 7 de maig Tona tornarà a vestir-se de màgia, amb la segona edició d‘Una Tona de màgia, un festival per a tots els públics que mostra les diverses maneres de realitzar l’art de la màgia, de la mà dels millors mags del món, a uns preus populars.

La Biblioteca comptarà amb la presentació del llibre Màgia amb aliments, el proper 5 de maig a les 19h. Un manual que recull jocs de màgia inèdits utilitzant exclusivament aliments, que et permetrà fer els primers passos en l’art de l’impossible. La presentació anirà a càrrec del seu autor Mag Gerard

La programació d’aquesta segona edició es centra a explicar el passat, el present i el futur de la màgia. Del passat es compta amb el showroom, l’Art de la Màgia, una col·lecció privada de Joan Ballana, amb objectes màgics que van des del 1700 fins al 1950. Una exposició situada a l’edifici de dalt de la Biblioteca que compta amb 14 finestres que ens transporten al passat de la màgia i ens permeten entendre millor el seu present. La clau del passat també es veurà reflectida amb el circ de puces tradicional d’estil victorià.

Del present es compta amb alguns dels millors mags del món, que podreu veure a la Gala Internacional i a la Internacional de Prop. I del futur, a través d’un taller màgic o de l’aparador de Mags. 

Un festival que enamorarà als amants de la màgia i als que encara no ho són.Per a saber més

Compra d’entrades en línia / Compra de forma presencial a la Biblioteca.

També et pot interessar