Reserva’t els dies 2, 3, 4 de juliol. Arriba Al Pati, IV edició d’un cicle musical vora els llibres

Comparteix

Tornem a donar la benvinguda a l’estiu amb un nou cicle musical vora els llibres. Els dies 2, 3 i 4 de juliol, et convidem a les 20.30h a gaudir de la música i de les nits d’estiu, amb la IV edició de Al Pati

Tres artistes emergents, que encara no han mostrat el seu treball a la comarca d’Osona, ens oferiran part del seu món, en tres concerts on l’entrada és lliure. 

Aquesta edició comptarem el 2 de juliol a les 20.30 h, amb el cantant de la Garriga, Frans Cuspinera, que presentarà en format duet, acompanyat al piano de Maria Poyatos, el seu primer disc, Garoina (Picap, 2017). Un tribut a l’Empordà, a les nostres costes, a les cases humils i fortes que aguanten l’embat del fred humit a l’hivern. Un disc que també parla de nosaltres i de les nostres relacions, sotmeses a les presses i als silencis, que musicalment navega pel folk, el fado, la música mediterrània, amb matisos ètnics, àrabs i flamencs.

El 3 de juliol a les 20.30h serà el torn del jove barceloní, Ernest Bombí, que ens portarà la seva cançó d’autor mestissa, amb lletres sensibles, sinceres, fetes amb molta cura i molt d’amor. Un viatge per l’amistat, l’estima i el creixement, a través d’una veu sorprenent, que sembla no escaure-li a la seva edat. Potser és per això que al escoltar-lo, pensem en ell com en un George Ezra català.

Tancarà Al Pati, el 4 de juliol a les 20.30 h, Emilia & Pablo. Cantautors, intèrprets i compositors que ens portaran a viatjar pels records de les seves arrels xilenes, a través d’una veu expressiva, de cants plens de bellesa i poesia íntima, que al seu torn es fusionen amb tints flamencs, de bolero, tango i pop. Composicions pròpies que abracen les músiques del món.

Esteu convidats a compartir tres nits d’estiu amb nosaltres. Podeu dir-ho als vostres amics, no a masses, que volem mantenir la intimitat i la proximitat.

També et pot interessar