Relats del buscador, vine a escoltar contes per adults, de cultura oriental, amb el filòsof Guillem Gallifa

Comparteix

El pròxim 14 de setembre a les 18.30 h la Biblioteca s’estrena amb la primera activitat del semestre. Us convidem a participar en la presentació del llibre, Relats del buscador, i a escoltar les narracions que el seu autor, el filòsof Guillem Gallifa, realitzarà d’alguns dels contes. Unes històries que provenen majoritàriament de cultures orientals, que tracten sobre la recerca perenne de l’home vers la resposta al misteri de la Vida.

Inscriu-te per a participar.

Guillem Gallifa va estudiar Filosofia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Més tard, va descobrir la tradició oriental, i va quedar fascinat pels seus contes i narracions (hinduisme, taoisme, budisme…). D’aquesta descoberta, de la investigació i de la seva recerca constant, ha sorgit una col·lecció d’històries compilada al llibre “Relats del Buscador”. El punt de partida de la seva tasca com a divulgador de contes i de cultura oriental, així com de conferenciant i tallerista.

Actualment combina la seva tasca educativa amb nens i joves amb la presentació del programa televisiu “Filosofades“, emès a Canal Taronja, i del programa radiofònic “La Perla dins del Conte” a Ràdio Vic.

Guillem Gallifa és membre d’ANIN (Associació de Narradors i Narradores de Catalunya).

Du a terme conferències sobre orientalisme i filosofia i és coorganitzador, juntament amb Sergi Pérez, de la “Passarel·la Sòcrates”. Des del 2017 és un dels membres de l’equip de formadors de l’Akademia de Vic, projecte d’educació alternativa ideat per Borja Vilaseca.

Inscripcions

També et pot interessar