Recordem amb imatges la V edició del Cicle Musical Al Pati

Comparteix

El temps passa, sovint a una velocitat massa ràpida. Ja fa dies que la música va acaronar el pati de la Biblioteca, uns vespres d’estiu. Avui, abans que les vacances siguin protagonistes, us recordem que la Biblioteca tancarà del 29 de juliol al 23 d’agost ambdós inclosos, volem recordar aquelles tres nits amb fotografies. Tres concerts al capvespre que trigarem a oblidar: Espaldamaceta, Raquel Lúa i Alex Serra. Si encara no els coneixes, capbussa’t en els seus treballs, i sobretot, si tens l’oportunitat de veure’ls en directe, no la deixis escapar. Espaldamaceta estarà al MMVV de Vic, el 18 de setembre a les 23 h.

Des de la Biblioteca volem donar les gràcies a totes les persones que vau decidir dedicar part del vostre temps, per a venir a escoltar i veure música en directe, com sovint no se sol fer. La música en moltes ocasions és un mer accessori, al Pati, és la protagonista.   

Gràcies per acompanyar-nos durant cinc edicions.

Les imatges, amb proves de so incloses.

Espaldamaceta, al V Cicle musical Al Pati.
José Juan González (veu i guitarra), Gerard Joan (batería, sampler i veus) i Oriol Maymó (baix, veus, sampler i sintetitzador).

Raquel Lúa (compositora i intèrpret), acompanyada per Marco Boi (contrabaix). 

Alex Serra (guitarra i veu), Toti Arimany (programacions).

També et pot interessar