Recomanacions per al dia de Sant Jordi. Felicita’l amb el Punt Jove i la Biblioteca

Comparteix

El proper 23 d’abril, de 10 a 13.30 i de 16 a 19h, el Punt Jove i la Biblioteca us convida a celebrar el dia de Sant Jordi d’una forma especial. Compartirem espai amb els venedors/es de roses i llibres, per a que pugueu personalitzar el vostre regal. 

Tindreu la possibilitat d’explotar la vostra creativitat escrivint una dedicatòria als punts de llibre i etiquetes que tindrem a la parada, disposareu d’un recull de frases per si la inspiració no arriba en el moment idoni, podreu participar a les xarxes socials amb nosaltres i crear xapes, per a que aquest Sant Jordi, sigui molt més teu. 

La Biblioteca també oferirà recomanacions literàries, extretes de llibreries i mitjans de comunicació, que ja podeu consultar per internet. Fent clic sobre les cobertes, pots llegir les sinopsis.

La Biblioteca Virtual ha creat un especial Sant Jordi, que pot donar-te pistes per a l’elecció del teu llibre.

També pots participar a la iniciativa d’Òmnium Cultural La Llança de Sant Jordi, un aparador web on pots conèixer les principals novetats editorials de l’any i escollir quins seran els llibres més regalats per Sant Jordi. Els resultats del sondeig es donaran a conèixer el 22 d’abril en la 4a edició de la Festa de la Llança, que se celebrarà a la Fàbrica Moritz de Barcelona, i es faran públics al web. Aquell mateix dia, s’anunciaran els guanyadors del sorteig de lots de llibres que es farà entre els qui participeu a les votacions.

També et pot interessar