Un dia, dues veus. Presentació dels llibres, Caixes plenes…, o buides de Núria Vendrell i Atrapat, de Josep Maria Arnau

Comparteix

El pròxim 23 de setembre a les 18.30 h esteu convidades a una presentació de llibres a dos veus. L’escriptora Núria Vendrell autora de Caixes, plenes…, o buides (Autoeditat) i l’escriptor Josep Maria Arnau autor de Atrapat (Témenos edicions), ambdós formats a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, parlaran dels seus llibres i també del procés d’escriptura i del motiu que els ha portat a ella, del gènere del conte i del microrelat, del procés creatiu i de la construcció d’històries, de xarxes socials i concursos literaris en l’experiència de l’edició. Sentirem també les seves veus al llegir petits fragments de les seves obres. Una trobada que no t’hauries de perdre, si t’agrada la lectura o l’escriptura.

Si vols participar en aquesta trobada literària, inscriu-te.

Núria Vendrell Ventayol, autora de Caixes plenes…, o buides (Autoeditat), té com a pilars fonamentals a la seva vida: família, activitat professional, espiritualitat i voluntariat. Entén que la vida s’equilibra sobre aquestes bases i, per tant, procura mantenir la inquietud de cultivar-les totes.
Formada en ciències polítiques i socials és una apassionada del cant, la fotografia i la muntanya. Exerceix com a mestre Mestra del Taller d’Escriptura Creativa d’Òmnium Cultural Eixample. Dedica part del seu temps com a voluntària a Llar de Pau, entitat dedicada a dones socialment excloses.
Com a alumna de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès des de l’any 2016, ha seguit l’itinerari de narrativa en l’especialitat de Conte.

Josep Maria Arnau de Bolós (Barcelona, 1954) és metge. Ha exercit a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i l’Hospital Universitari de Bellvitge, i ha estat professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat de Barcelona. S’ha format a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Escriu microrelats i contes. Els seus textos han obtingut diferents reconeixements (Wonderland, La Microbiblioteca, Relatos en Cadena) i han estat publicats en llocs web referents dins el camp del relat breu i en diverses antologies. El 2018 va ser finalista del XXI Premi TINET de Narrativa Curta amb el conte «L’Àngela», publicat en el recull col·lectiu Geografies de l’absència i altres contes (2019). Atrapat és el seu primer llibre (Témenos Edicions).

Inscripcions.

També et pot interessar