Presentació del llibre ‘”Començar de nou'” de Joan Rusiñol i Ferran Casas

Comparteix

El divendres 13 d’abril a les 9 del vespre, a la sala de plens de l’Ajuntament de Tona, el periodista i corresponsal del diari ARA a Madrid, Joan Rusiñol, i el cap de política del diari ARA, Ferran Casas presentaran el llibre “Començar de nou”, que mostra a través de la visió dels autors els reptes del país i proposa el dret a decidir i la independència de Catalunya com a única sortida a l’atzucac en què ens trobem.

En aquest acte es presentarà l’assamblea local Tona per la Independència, que comptarà amb les intervencions de Joan Barceló, coordinador de l’ANC de Tona i Pere Pugès, membre del secretariat nacional de l’ANC. L’acte conclourà amb un torn obert de preguntes i la signatura de llibres.

Sobre “Començar de nou”

El xoc de trens entre Catalunya i Espanya s’accentua. Després del cop de porta del Tribunal Constitucional a l’Estatut i en un context de duríssima crisi econòmica, que ha fet el dèficit fiscal més insostenible i que fa grinyolar un estat autonòmic que es va acabar de completar la passada dècada, res tornarà a ser com abans. Com seran les relacions polítiques a partir d’ara? Hi ha marge per a l’entesa des d’una singularització forta de la identitat catalana? O el procés cap a la independència és inajornable?
Aquest llibre busca respostes al nou temps que ara comença. I ho fa en un format de crònica periodística, apropant-se al detall dels moviments de fons que sacsegen avui la societat catalana, escoltant alguns dels principals protagonistes polítics, socials i econòmics del país que estan cridats a liderar la Catalunya que ve i aportant elements de reflexió i perspectiva. 

Sobre els autors

Ferran Casas
Barcelona, 1977. És periodista. En l’actualitat és el cap de política del diari Ara. Anteriorment va ser corresponsal de l’Avui a Madrid entre 2000 i 2007) i responsable de política del diari Público a Catalunya (2007-2010).

Joan Rusiñol
Vic, 1979. És periodista. En l’actualitat és el delegat a Madrid del diari Ara. Ha treballat als serveis informatius de Catalunya Ràdio a Barcelona i en va ser corresponsal a la capital espanyola del 2006 al 2010. Ha estat professor a la Universitat de Vic.

Per a saber més
Deu i onze edicions
www.assemblea.cat
assembleaosona.cat

També et pot interessar