Presentació del llibre, Alia, de Maria Àngels Villegas

Comparteix

El proper 31 de maig a les 19h es presentarà a la Biblioteca la novel·la Alia, de Maria Àngels Villegas. L’acte organitzat per la Biblioteca amb la col·laboració de la Llibreria Sant Jordi de Tona, comptarà amb la presència de l’autora.

Sobre Maria Àngels Villegas

Maria Àngels va néixer a Perafita (Barcelona), al 1934. La desena d’onze germans d’una família humil, va créixer en plena postguerra, per la qual cosa no va tenir una infància fàcil, agreujada pel fet de perdre al seu pare als sis anys. Va passar a formar part de la família del seu germà major, a la qual se sent molt lligada emocionalment.
Als set anys va assistir per primera vegada al col·legi, demostrant certa facilitat per les lletres. Va acabar els estudis primaris als 14 anys, i es va iniciar al món laboral, que va compaginar amb petites incursions al món artístic, en totes les seves facetes.
De caràcter fort, es va casar als 28 anys amb Joan, l’amor de la seva vida, i amb qui va ser molt feliç. Després de la desafortunada pèrdua del seu marit, sense fills, i malgrat els seus greus problemes de visió, va decidir omplir el buit que va quedar en la seva vida amb el plaure d’expressar, en els llibres, històries que brollen de la seva imaginació.
Actualment viu a Sant Miquel de Balenyà (Barcelona).


Sobre la novel·la, Alia

Josep va sortir a sopar una nit com tantes, sense més expectatives que les d’omplir el seu estómac. Però en sortir del bar va ensopegar amb una dona que va canviar el curs, no només de la nit, sinó de tota la seva vida. El seu món, abans monòton i avorrit, donarà un gir inesperat. Des de llavors, un remolí de passions i sentiments contradictoris dansaran en el seu cor.
Alia és una novel·la romàntica que narra com l’amor pot amb tot el que troba al seu pas, ja sigui família, raó i obligació.

A la Biblioteca trobaràs

Alia / Maria Àngels Villegas. Barcelona: Carena, 2012

També et pot interessar