Pregunta, Jo Nesbo respon

Comparteix

Un dels referents de la novel·la negra actual a Escandinàvia i un dels autors més llegits a la Biblioteca, Jo Nesbo, és el convidat d’aquest mes a l’Entrevista virtual. Pots enviar la teva pregunta fins al 31 de març. 

Als seus seguidors us recordem que l’autor noruec passarà per la Biblioteca La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat el proper 17 de març a les 19h, dins del marc del cicle de xerrades amb escriptors de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Jo Nesbo (Oslo, 1960) és l’autor de l’aclamada sèrie del detectiu Harry Hole, està considerat un dels escriptors del gènere més interessants d’Europa. La trajectòria vital i literària de Nesbo és singular. Abans de convertir-se en escriptor, es va allistar com a voluntari a l’exèrcit noruec. Més tard, va ser guitarrista i lletrista d’un grup de rock, una autèntica estrella a Noruega, però el 1996 va deixar la música per dedicar-se a la literatura. La seva primera obra, Flaggermusmannen (‘L’home ratpenat’) va guanyar el premi a la millor novel·la nòrdica del 1997. El lleopard va ser guardonada amb el premi a la millor novel·la negra de l’any 2009 segons l’Acadèmia danesa d’escriptors de novel·la negra.

A la Biblioteca trobaràs

The Devil’s star / Jo Nesbo. Vintage books, 2006
Escarabats / Jo Nesbo. Proa, 2015
L’Espectre / Jo Nesbo. Proa, 2015
Headhunters / Jo Nesbo. Labutxaca, 2013
Nèmesi / Jo Nesbo. Proa, 2009
El Ninot de neu / Jo Nesbø. Proa, 2013
El Ratpenat / Jo Nesbø. Proa, 2015
El Redemptor / Jo Nesbø. Labutxaca, 2013

També et pot interessar