+ Poesia si us plau, Festival d’estiu Fundació Palau Caldes d’Estrac

Comparteix

Del 3 al 13 de juliol hi ha una nova cita amb el festival Poesia i + de Caldes d’Estrac impulsat pel poeta Josep Palau i Fabre i mantingut per La Fundació Palau. Un certamen on la poesia s’agermana amb la música a través de la paraula en un espai incomparable, el pati de la Fundació i el parc de Can Muntanyà. 

Aquest festival d’estiu poètic tindrà com a acte central la Nit dels Poetes amb tres veus de la poesia catalana com Susanna Rafart, Mireia Calafell i Carles Hac Mor, i la posterior actuació de Toti Soler, que repassarà un dels seus discos més inoblidables i homenatjarà Joan Vergés (1928-2014).

Poesia i + és un festival que s’obre a la música, programant actuacions com les de Paco Ibáñez, Adrià Puntí i Albert Pla, Hidrogenesse i Esperit! amb Za!. Un festival que s’obre a l’electrònica i a l’experimentació sonora presentant una selecció de videopoemes, i que compta també amb la proposta poètica de Jansky, que relaciona poesia i electrònica, i la d’Andreu Subirats, considerat un dels millors recitadors catalans.

Per a saber més

També et pot interessar