Petits camaleons, festival de música per a nens

Comparteix

El 5 i 6 d’octubre a Sant Cugat del Vallès tindrà lloc el festival de música pensat per als nens i nenes de 0 a 12 anys, i per als pares. Petits Camaleons és un festival on hi tenen cabuda els concerts curts amb una gran varietat d’estils. 5 escenaris donaran veu a multitud d’artistes. Però també hi trobareu, rodes de premsa fetes per a ells, signatures de discos, concursos i moltes més coses.

Us deixem amb la programació i reproduïm la informació que el festival ha creat per als pares:

Els volums no superaran els decibels òptims, pensant sempre a protegir la salut de l’oïda dels nens.
L’accés està obert a tots els menors d’edat que vinguin acompanyats per un adult. D’altra banda, els adults no podran entrar si no és acompanyant algun menor. Cada menor podrà anar acompanyat per un màxim de dos adults majors d’edat i una persona adulta podrà acompanyar un nombre il·limitat de menors.
Els horaris del festival estan adequats plenament als horaris infantils per no alterar costums de banys, sopars ni hores d’anar a dormir. Els espais amb servei de menjar estaran a disposició del públic durant tota la jornada.
Els nens no acostumen a centrar l’atenció en una mateixa cosa per un espai de temps gaire llarg, és per això que els repertoris han de ser assequibles als nens i no superar mai els 30 minuts de durada. Cada concert inclourà entre 8 i 10 cançons com a màxim. Cal canviar d’espai i de propostes constantment i oferir diverses opcions perquè els nens puguin triar la que més els agradi.
A banda del cartell d’artistes i La resta d’activitats, també hi haurà bandes de funció pedagògica per ensenyar-los els estils, instruments, gèneres i el món de la música en general, amb l’objectiu d’acostar pedagògicament els infants al món de la música, desmarcats dels tòpics habituals de la música infantil.

Per a saber més


A la Biblioteca trobaràs

El Jardí del temps / Gossos. Música Global, 2003
Antaviana / Jaume Sisa. DiscMedi, 2004
Barcelona postal / Sisa. K. Indústria Cultural, 2007
Bola voladora / Sisa & la Verbena Galàctica. Virgin, 2002
Visca la llibertat / Sisa amb Pascal Comelade. Virgin, 2001
Puerto presente / Macaco. EMI, 2009
Rumbo submarino / Macaco. Edel, 2001
D’un llonguet a un pa de quilo / Orchestra Fireluche. Orchestra Fireluche,  2011
Rolf & Flor = Flor & Rolf / The Pinker Tones. Alba, 2012

També et pot interessar