Participa als clubs de lectura virtuals, temàtiques diverses t’esperen

Comparteix

Durant el mes de juny, les BibliotequesXbm, portem a terme una segona edició dels clubs de novel·la negra, literatura catalana i ciència-ficció i, s’afegeixen nous clubs de LGTBIQ­+, clàssics per pensar el món i literatura de distanciament.

Durant un mes, es comentaran dues obres, una cada dues setmanes.

Per a participar cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta). El canal de comunicació serà a través de la plataforma Tellfy i l’eBiblio el recurs per a la lectura de les obres.


La programació

Club de lectura virtual de novel·la negra. A càrrec de Sebastià Bennasar.
Comentarà les obres “Dos taüts negres i dos blancs” de Pep Coll (Editorial Proa) i “Galveston” de Nick Pizzolato (Editorial Salamandra)

Club de lectura virtual de literatura catalana. A càrrec de Mercè Carrillo.
Comentarà les obres “Maletes perdudes” de Jordi Puntí (Editorial Empúries) i “La felicitat” de Lluís-Anton Baulenas (Edicions 62)

Club de lectura virtual de ciència-ficció. A càrrec d’Inés Macpherson.
Comentarà les obres “Podemos fabricarte” de Philip K. Dick (Editorial Minotauro) i “Un món feliç” d’Aldous Huxley (Editorial Labutxaca).

Club de lectura virtual LGTBIQ+ A càrrec de Montse Barderi.
Comentarà les obres “Camí d’anada i tornada” d’Emma Vilarasau i Montse Barderi (Editorial Columna) i “Memòries d’Adrià” de Marguerite Yourcenar (Editorial Proa).

Club de lectura virtual de clàssics per pensar el món. A càrrec d’Uri Costak.
Comentarà les obres “Némesis” de Phillip Roth (Literatura Random House) i “Siddhartha: una composició índia” de Hermann Hesse (Editorial labutxaca).

Club de lectura de literatura per al distanciament A càrrec d’Eudald Espluga.
Comentarà les obres “Mi año de descanso y relajación” d’Ottessa Moshfegh (Alfaguara) i “Teoria general de l’oblit” de José Eduardo Agualusa (Edicions del Periscopi).


També et pot interessar