Paraula de Sònia Moll, les imatges d’una trobada literària, política i personal

Comparteix

Per als que no vau poder assistir a la trobada literària amb Sònia Moll us direm que va ser una vetllada magnífica. Ens parlà sobre la seva darrera publicació, Beneïda sigui la serp (Godall Edicions), una selecció dels articles que publica al diari la Directa, nascuts amb una voluntat política, de transformació del nostre entorn, de la nostra quotidianitat. Unes columnes que li permeten relatar-se, ordenar el seu món, escrites sota la ferma convicció que la cosa personal és també política.

La trobada amb Sònia Moll ens va portar també a endinsar-nos en conceptes com el d’atrevir-se a ser, d’acollir, cuidar, abraçar, d’amor, de llibertat, de pèrdua, absències, solituds, de despertar consciències, de vincles afectius. També de la seva visió de la poesia, una visió sobretot humana. Una conversa que ens va apropar al naixement dels seus poemes i aquells moments on la inspiració no acaba de fluir, moments on Sònia Moll recorre sovint a les converses mantingudes amb el seu pare, o als versos d’altres poetes com Anne Koltz, a aquelles paraules que connecten amb el seu jo.

Us deixem amb les imatges que intenten resumir un acte, marcat per la desobediència i la necessitat d’ocupar un espai i un temps, de Ser.

També et pot interessar