Nova web de la Biblioteca Caterina Figueras de Tona

ComparteixEl setembre sovint és un mes de nous propòsits i de canvis. Si és el teu cas recorda que la Biblioteca disposa de multitud d’informació per a que donis forma als teus objectius i els puguis assolir: aprenentatge de llengües, informàtica, dibuix, fotografia, coneixement i creixement personal, etc. Alhora que disposem d’eines per al teu autoaprenentatge, som també un epicentre cultural gratuït, amb cinema, música, novel·les, revistes, wi-fi, etc.

Ens pots visitar de forma presencial però també pots fer-ho des de casa, accedint a www.bibliotecatona.cat. Una web amb un disseny responsiu, que facilita la consulta dels continguts i s’adapta a tots els dispositius mòbils. A través d’internet pots fer ús del préstec de llibres digitals, estar informats de les activitats de la Biblioteca, de les novetats del mes, de recursos online, de notícies culturals, etc. Us recordem que també ens trobareu a les xarxes socials, de forma assídua a Twitter, Facebook i Pinterest, però també a flickr i youtube.

T’esperem en aquest racó dedicat a la difusió de la lectura i la cultura. Apropa’t a la Biblioteca i creix amb nosaltres.

També et pot interessar