Nous serveis de la Biblioteca

Comparteix

Iniciem l’any 2012 amb canvis en els nostres serveis. Disposem d’una nova fotocopiadora, que permet fer còpies en A4 i A3, en blanc i negre i color.

A partir del mes de febrer la Biblioteca de Tona modificarà el servei d’Internet, al implantar-se Internet i +. Aquest canvi que no afectarà als usuaris de wi-fi, permetrà accedir a Internet, a eines ofimàtiques i a gravar documents, des de tots els ordinadors.
Sereu vosaltres qui gestionareu el vostre crèdit per imprimir les consultes i/o treballs, que podreu recarregar des de qualsevol terminal amb connexió a Internet o des de qualsevol biblioteca que disposi del servei. A més tindreu l’opció de reservar ordinadors durant 1 hora i/o anul·lar-la (per tal que no computi com a sessió) i consultar la vostra activitat (es permetrà com a màxim 20 sessions mensuals de connexió). Així mateix, disposareu d’un ordinador no reservable, de 30 minuts, per a fer consultes més puntuals.

Per als que encara desconeixeu la normativa de préstec us informem que podeu tenir els documents prestats durant 30 dies: 15 materials suport paper, 6 DVD, 9 altres materials multimèdia (CD, CD-ROM…). El fet de disposar de carnet de la Biblioteca per a poder gaudir dels serveis de préstec, d’internet, wi-fi, etc. implica la recollida de dades personals, del qual és responsable la Diputació de Barcelona. Aquestes dades s’utilitzaran per a la gestió dels serveis, per a la difusió d’informació sobre la biblioteca sempre que ho desitgeu, així com per a la realització d’enquestes sobre l’opinió, l’ús i la qualitat dels serveis de biblioteca pública, en els termes i requisits establerts per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Les vostres dades d’usuari facilitades no seran comunicades a tercers per a finalitats diferents a les esmentades.

En el cas dels menors de 14 anys, serà el pare, la mare o tutor/a qui haurà d’omplir una butlleta d’autorització de sol·licitud del carnet de la Xarxa de biblioteques municipals. Per a que puguin gaudir del servei d’internet caldrà omplir i signar una autorització específica, on s’accepten les condicions que imposa la biblioteca per al servei d’Internet i es responsabilitza també de la informació que hi consulti.

Us recordem que per a fer ús dels serveis de la Biblioteca es fa imprescindible portar el carnet d’usuari de Biblioteca.

També et pot interessar