Fan de les sèries? nosaltres de la sèrie de documentals, Imprescindibles de rtve

Comparteix

Si les sèries estan de moda, nosaltres volem posar de moda, una sèrie de documentals sobre personatges destacats de la cultura contemporània, catalana i espanyola; Imprescindibles, que pots veure a través de Rtve.

Imprescindibles és un programa que s’emet des del 2010 a La 2 de TVE amb el propòsit d’apropar-nos la vida i l’obra de referents de la cultura dels segles XIX i XX.

Una mirada plural a personatges i disciplines artístiques: literatura, pintura, escultura, fotografia, cinema, teatre, dansa, música o arquitectura. En aquesta sèrie documental veuràs una semblança biogràfica i professional de referents de la cultura, que es completa amb les intervencions d’especialistes i persones que van conèixer els protagonistes i van tenir relació personal amb ells. Escriptors com Antonio Gala, el poeta Joan Margarit, que ofereix la seva última entrevista i recital poètic, inèdit fins avui; Josep Pla, Emilia Pardo Bazán, Carmen Laforet, Martin Gaite, Ana Maria Matute, Unamuno, fotògrafs com Ramon Masats, Alberto Schommer, pintors com Joaquin Sorolla o músics com Pau Casals i Jordi Savall.

Una sèrie deliciosa.

També et pot interessar