Marató de jocs de taula, deu hores amb la Ludoteca

Comparteix

El 20 de novembre arriba de nou una jornada intensiva de joc, organitzada per la Ludoteca, de 10 del matí a les 8 del vespre a l’IES Tona. Deu hores dedicades plenament a donar a conèixer i promocionar els jocs de taula a les famílies, un recurs per a compartir i aprendre, que pot donar idees per a escriure la carta als Reis d’Orient.

L’activitat coincideix amb la celebració del Dia Universal de la Infància. Una data important per denunciar, reivindicar i prendre consciencia que tots els infants del planeta tenen dret a viure en dignitat. El 20 de novembre de 1989 els drets dels infants van ser ratificats per 192 països del món a l’Assemblea General de les Nacions Unides. Després de 27 anys de l’acord mundial encara són molts els països signants que incompleixen sistemàticament aquests drets.

La Biblioteca es suma novament com a espai col·laborador de la Ludoteca, oferint la possibilitat de consultar catàlegs i pàgines web seleccionades per ells mateixos, i fons documental relacionat sobre el drets dels infants.

Per a saber més

Ludoteca Jocs
Els drets dels infants. Parlament de Catalunya
Save The Children Espanya
Convenció sobre els drets dels infants adaptats per edats:
de 6 a 8 anys
de 9 a 11 anys
de 12 a 14 anys
per joves de 15 a 18 anys
Informes sobre els drets dels infants. Sindic de Greuges
Les tres bessones i els drets de la infància
Som joves, tenim drets… i deures. Grup IREF 

També et pot interessar