Mª Dolors Beltran

Comparteix

És Mestre d’Educació Infantil, i ha tingut la gran fortuna de poder dedicar-se als infants de 0-3 anys. Sempre ha sentit que estar amb ells li ha permès continuar mantenint l’alegria, la il·lusió, la mirada neta, el joc i la màgia d’aquests primers anys de vida, d’aquests petits-grans Mestres que arriben carregats de l’essència més innata i pura del nostre ésser.

Ha treballat gairebé sempre a Tona. El gener del 2017 va demanar una excedència de la feina, ja que sentia que la seva energia i passió havien canviat d’escenari: necessitava materialitzar el llibre que feia temps portava entre mans i, per a fer-ho, li faltava temps. Calma i l’oportunitat de sentir-se a si mateixa sense pressions, sense obligacions, sense temps. I ha estat un veritable regal! Sabeu aquella expressió que diu: “Món, para’t, que vull baixar.”? Doncs aquesta va ser la sensació que va viure quan va començar aquest temps de llibertat.

Li encanta llegir sola i en veu alta, cantar, viatjar, caminar, els animals, sobretot els gossos i els ocells dels camps. La poesia sempre ha format també part de la seva vida, i escriure. Quan escriu des del cor, les paraules apareixen soles, es desfan entre els seus dits i teixeixen un món interior que cada vegada pren més consciència.

Arran de l’experiència de l’Ernest se li ha destapat un altre do, una altra via de creació i comunicació: la paraula parlada. El llibre li ha permès, a partir de les Presentacions realitzades, obrir el seu cor i poder expressar i compartir la seva vida, el seu aprenentatge d’amor. Quan parla, l’Ernest parla amb ella, parla el seu cor, la seva ànima s’expandeix i creix. Comunicar-se, compartir el seu procés, la fa feliç i se sent autènticament ella mateixa.L’amor que sempre havia sentit en la seva vida es va multiplicar amb l’arribada del seu fill i, amb la seva marxa del pla físic, ha esdevingut etern, incondicional, sense marc, sense expectatives, sense condicions.

L’Ernest és el gran viatge de la seva vida, la gran llibertat de sentir de la seva vida; l’aventura més gran de la seva vida. El guia que la porta de la mà cap a reconèixer i viure una vida que no acaba mai, cap a reconèixer una connexió infinita que existeix amb Tot, i que li fa viure la certesa que res és el que sembla, que tot és Amor. Aquest és l’immens regal que ens ha fet venint i marxant, l’immens regal del seu amor.


A la Biblioteca trobaràs

També et pot interessar