“L’univers poètic de Miquel Martí i Pol”, presentació de l’aplicació per a tauletes mòbils i pissarres digitals

Comparteix

La Fundació Miquel Martí i Pol amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Ter, l’Associació d’Amics de Miquel Martí i Pol i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha estat treballant en el disseny d’una aplicació per a tauletes mòbils i pissarres digitals amb l’objectiu d’apropar els infants a la poesia de Miquel Martí i Pol. L’aplicació serà compatible amb iOS i Android i integra el joc, el gaudi i l’aprenentatge de la lectura de poesia. 

Les noves tecnologies ens aproparan a la vida del poeta rodenc, a la seva manera d’observar la realitat i al seu entorn. La il·lustració va a càrrec de la també rodenca Dàlia Adillon. Dadà Comunica és l’estudi encarregat de traslladar la idea a les plataformes digitals.

La presentació de l’app es farà el dijous 10 de març a les 8 del vespre a la Sala Polivalent de la Biblioteca Bac de Roda de Roda de Ter. No et perdis la oportunitat de endinsar-te a “L’univers poètic de Miquel Martí i Pol”. Una nova aplicació que es suma a l’audioguia Ruta Literària de Miquel Martí i Pol (Android / iOS). 

A l’acte de presentació hi intervindran:

Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes
Cesca Costa, regidora de Cultura i de Participació i Atenció Ciutadana
Ramon Besora, president de l’Associació Amics de Miquel Martí i Pol
Montse Caralt (professora de la UVic-UCC) i Roger Canadell (professor de la UOC), idea, producció i coordinació del projecte.
Lluis Vergés, director creatiu de Dadà Comunica
Vanesa Amat (professora de la UVic-UCC), col·laboradora del projecte

Per a saber més

També et pot interessar