L’òpera prima ‘”El adiós'” de la mallenca Clara Roquet nominada als Premis Gaudí

Comparteix

L’òpera prima “El adiós” de la guionista i directora de Malla, Clara Roquet, està nominada als Premis Gaudi 2016. Una petita història que ha rebut l’Espiga d’Or a la Setmana Internacional de cinema de Valladolid i el premi EFA Short Film nominee
El curtmetratge El Adiós s’endinsa en la vida de Rosana, una dona de 40 anys, criada Boliviana dels Vidal, on ha dedicat els últims cinc anys de la seva vida a tenir cura de la seva estimada Ángela Vidal. Però el dia del funeral no pot unir-se al dol de la resta de la família: ha de treballar per a ells. Al llarg de l’últim dia de la seva vida al servei dels Vidal, Rosana trobarà cada vegada més i més difícil repetir les seves tasques quotidianes, fins que reunirà les forces suficients per enfrontar-se a la família i començar una nova vida.

Clara Roquet actualment estudia cinema a la Universitat de Columbia, és guionista i debuta com a directora amb El Adiós. 

Us recomanem el film 10.000Km, que trobareu a la Biblioteca, dirigit per Carlos Marqués-Marcet amb guió de Clara Roquet. 

Per a saber més

També et pot interessar