Lletra Menuda reprèn el camí

Comparteix

Després d’uns anys de repòs, el projecte Lletra Menuda reprèn el seu camí. Per als que no coneixeu aquesta aventura, iniciada fa molt de temps, només dir-vos que es va crear amb la intenció d’apropar la cultura als més petits de la casa, dels 0 als 3 anys, per promoure la lectura a la primera infància i a les seves famílies. L’ànima d’aquesta aventura sou vosaltres, els que ens acompanyeu a les activitats, i els professionals de la cultura, l’educació i la salut que han cooperat per a donar-li forma: Escola Bressol Pa amb xocolata, CAP Tona, Escola de Música de Tona i Biblioteca.

Creiem en el poder de les històries, dels llibres, de la música, de la cultura… com a formes de reforçar el vincle afectiu entre pares, mares i nadó, al compartir espai i temps. Contribuint així a augmentar la seva seguretat, estimular la imaginació i potenciar la capacitat d’atenció.

En un món com el d’avui, on predominen les presses, les xarxes socials, el mòbil, les tauletes… us convidem a visitar-nos, a llegir en veu alta i a fer del llibre, i de la cultura, una eina de comunicació entre vosaltres i els vostres infants.

Lletra Menuda actualment ofereix una programació bimensual d’activitats, implicant a tots els actors del programa.

El 27 de febrer a les 15:15 h, us convidem a un taller d’experimentació a la Sala polivalent de l’Escola Bressol Pa amb Xocolata.

També et pot interessar