Llegir té premi, concurs de vídeo-ressenyes literàries d’estiu per a infants i joves

Comparteix

En el 25è aniversari la Biblioteca organitza el primer certamen de vídeo-ressenyes literàries, dirigit a infants (estudiants de primària) i joves (estudiants d’ESO i batxillerat). Un premi d’una panera de llibres, un val de 50€ i una bossa exclusiva de la Biblioteca poden ser teus. 

Llegeix el llibre que més t’agradi, sigui un conte, un còmic, narrativa, poesia… i aprofita l’estiu per a fer-ho. Quan l’acabis envia’ns un vídeo de menys de tres minuts explicant per què el recomanaries. Recorda que només es pot presentar una vídeo-ressenya per concursant.

Quan hagis gravat el vídeo envia’l al correu (b.tona.cf@diba.cat) a través de wetransfer, o vine presencialment a la Biblioteca i el descarregarem.

El certamen està obert des d’avui 16 de juliol fins al 12 d’octubre de 2018. Els guardonats s’anunciaran el 18 d’octubre.

Des de la Biblioteca valorarem l’originalitat de la proposta i el grau de concreció en la descripció del llibre.  No hi ha cap regla a seguir. No obstant, com a suggeriment, podries parlar del que t’hagi agradat més de la història i dels seus personatges, a qui recomanaries el llibre… L’última paraula la tens tu.

I si t’agrada la lectura i el vídeo, et recomanem participar també al concurs Llegir té premi i al Concurs de booktrailers organitzat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.  

També et pot interessar