Llegeix i guanya un ipad, un smartwatch i un lot de llibres

Comparteix

Si tens entre 8 i 16 anys, ja et pots inscriure a la nova edició de l’activitat Llegir té Premi que organitza el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura mitjançant la plataforma Legiland.

Del 20 d’abril i fins al 21 de juny podreu llegir de manera individual, o a través d’equips (clubs de lectura) que vosaltres mateixos creeu, les lectures seleccionades a la plataforma i optar a guanyar un ipad, un smartwatch o un lot de llibres, en funció del nombre de lectures realitzades i la verificació de la vostra comprensió sobre les obres que heu llegit.

Podreu seleccionar entre 680 títols en català, castellà i anglès, i també de lectura fàcil. Els títols els podreu obtenir mitjançant la biblioteca digital eBiblioCat i d’altres directament des de la plataforma de Legiland. Un cop hàgiu llegit l’obra haureu de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol. Cada pregunta correcta us donarà punts: com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector. 

En el moment de registrar-se com a participant, hauràs d’indicar quina és la teva biblioteca pública de referència, d’aquesta manera podrem fer un seguiment de la vostra evolució.

Esperem que siguis una de les guanyadores o guanyadors.

També et pot interessar