L’estudi de comunicació visual La Page col·labora amb el projecte Lletra Menuda

Comparteix

La Page Original, l’estudi de comunicació visual sostenible de Badalona, format per Josep MartínezSònia Martínez i Magda Escudero, ha obsequiat amb una edició dels personatges de circ que van guanyar diferents premis Anuaria (l’Equilibrista i l’Home Bala, juntament amb el Domador de Tipus) al projecte Lletra Menuda, liderat per la Biblioteca amb la col·laboració del CAP Tona i l’escola bressol Pa amb xocolata.  Els nens i nenes de Lletra Menuda gaudiran d’aquest troquel-regal de La Page. 

Agraïm sincerament la seva donació i aprofitem per a deixar-vos amb unes imatges dels tres personatges, creats els anys 1997, 1998, 1999, i que aviat estaran a les cases dels participants del projecte.

Sobre La Page

És una empresa de comunicació visual, constituïda l’any 1991, la primera de l’Estat espanyol que té la certificació EMAS, un segell que marca l’excel·lència mediambiental de les organitzacions i empreses europees. A més de vetllar pel disseny gràfic i la qualitat visual, ho fan pel medi ambient, tenint en compte el paper, les tintes, els formats, el tipus d’impressió de cada projecte i per descomptat què comuniquen i com ho fan.

Per a saber més

També et pot interessar