L’escriptora Jenn Díaz respon a les teves preguntes

Comparteix

De l’1 al 25 d’octubre pots enviar les teves preguntes a Jenn Díaz, l’autora convidada d’aquest mes a l’entrevista virtual.


Sobre Jenn Díaz 

Jenn Díaz (Barcelona, 1988) comença els seus estudis de filologia, però els abandona per dedicar-se per complet a l’escriptura. Als 22 anys publica la seva primera novel·la, Belfondo. A aquest debut literari li seguiran tres novel·les. Per la seva joventut i qualitat literària se la considera habitualment com una de les plomes més destacades de la generació dels anys 80. Entre les seves influències cita a Ana María Matute, Carmen Martín Gaite, Natalia Ginzburg, Miguel Delibes, José Donoso, García Márquez. 
Col·labora en diverses publicacions culturals com Catorze.cat, Jot Down, Granite & Rainbow, amb el blog Dones d’El País, i és la fundadora i coordinadora del fanzine feminista Matrius.

Curiositats de Jenn Díaz

Per raons sentimentals, sempre tria l’estiu per començar un nou llibre al poble del seus avis, Puebla de la Calzada (Badajoz).

Amb els diners que guanyava fent classes de repàs, es va fer sòcia de Círculo de Lectores.

El seu lema és una divisa de Clarice Lispector: “Mi vida me quiere escritor y entonces escribo. No es una elección: es una íntima orden de batalla”

Per a saber més

També et pot interessar